RSS

Happy 2nd anniversary!!!

4th October 2010 ..
our 2nd wedding anniversary..
Sudah 2 tahun kami bersama & perjalan masih jauh..

Kami berdoa .. (pray pray pray)
~ semoga segala urusan kami dipermudahkan
~ Rezeki kami dipermurahkan
~ dikurniakan anak2 yang soleh & solehah
~ bahagia dunia akhirat
~ jodoh kami berpanjangan hingga ke akhir hayat..



Semalam.. Mama Linda datang rumah.. so dia request nasik ayam sebab tak dapat datang hari hahad hari tuh.. so I masak laa.. n Mama linda belikan kami muffin & Secret Recipe cake utk anniversary kami.. wawawawawa.. saya sangat suka laaa...


Anniversary cake.. nyum nyum


mari potong cake.,.



 Last year kami tak celebrate pun our 1st anniversary.. sebab pulus takde.. baru beli rumah mase tuh.. heheh.. dis year saye pun tak expect more sebab baru masuk rumah.. bak kate hubby kita celebrate kat rumah jer laa.. kiranyer rumah is our anniversary present.. ok la kan.. but on that precious day.. hubby balik keja terus naik bilik.. pastu tak turun2..pelik jugakkan.. mase tuh tgh masak.. pastu naik laa bilik nk mandikan rayyan.. tgk2 ade a sejambak mungee rose pink atas iron board.. wawawawawa... pandai jugak laki aku wat suprise.. suke suke suke suke sgt..!!!! Tengkiu so much!!!!



dapat  mungeeee..



4 comments:

aien said...

haha i like mungee tuh hehe cake lagi lah like like like...moga jodoh hingga hujung nyawa...

nut's said...

yeay! semoga bahagia hingga ke akhir hayat buk ija! ^_^

chentaholic said...

ija. waahh. ramai rupanya rakan rakan ku active membloging. ingatkan ramai berfacebooking jek..
terhinggap juga aku ke blog kamu. tahniah pada diri ku ini. hik hik..
-sarah abdullah-

~ Ija ~ said...

ramai sebenar nyer.. jeng jeng jeng..

Post a Comment