RSS

My 1st Award!!!! Tahniah kepada Ija...



Dengan bangganyer aku telah diawardkan award diatas oleh Cik Ieda @ http://ieda-roslee.blogspot.com..mekaceh byk2 Cik Ieda..

5 Fakta Tentang IJA

1. Status : Happily married wit Mista Black
2. Masih tinggal ngan Mak mertua di bangi (tak tau sampai bile .. hehee)
3. 5 Months Peknen (baby boy / girl .. cube teka?)
4. Very talkative
5. Sangat tak suke cuaca yang panas (aku patutnyer dok kat amsterdam)

5 Hobi IJA
1. Tidoooooo (lagi2 kalo tgh hari..beshnyer)
2. Makannnnn (especially western food)
3. Borak ngan baby (tapi baby wat donno jer)
4. Maen masak2 (bile rajen jekk)
5. Bace buku (hehehhee, except buku academic)



7 comments:

Ieda said...

emm kat de'lawin sejuk cm amstdm...meh la umah aku...hehehheheh

GEODAIA said...

buku akademik tu jugak yg kite kene hadap ijaaaaaaaa....walopon pon aku malas nak bace tapi kene jugak bace...heheheh...

~ Ija ~ said...

umah ko sejuk cam amsterdam kee.. nak nak nak g umah ko..

tu la dayah..mmg bosan nak bace..rupe2 nyer master ni susah gak..minimum cgpa is 3.00 tuh..adehh...mampos aku..

dee said...

ko boleh nye ijaa....usaha n trus usaha..hehehe..

~ Ija ~ said...

yer baik!!! aku akan teros berusaha..eceeehhh

aien said...

elehhh 3 pointer tuh senang jek ija bg ko ala mcm mkn eskrim prise ceklet laaa...

Otak ko aku tau bijak lagi cemerlang n gilang2 hohohoooo....
ingat fakta auta nih: ko rajin blajo bb ko pon nnti rajin blajo tau wakakakaaaa

~ Ija ~ said...

yo laa.. otak aku rase cam da x center nih..hehhee..aku rase zoul ade curik2 potong satu wire mase aku tido..sebab tuh jadik camnih..

yer aien..akan ku ingat fakta itu..hahhaa..bb aku kalo masok kelas mmg rancak dia berjoget..tak tau arr dia suke ke boring..

Post a Comment