RSS

I hope...

Sepanjang idop aku nih.. banyak menda yg aku da achieve (alhamdullillah) and byk lg menda yg aku try 2 achive..ade menda yg kite bole beli dgn duet and ade menda yg tak bole dibeli dengan duet hatta berape juta sekali pon ko ade..so aper2 pon.. kite kena la bersyukur dengan ape yg ade and berusaha untuk dapatkan ape yg kite nak.. bak kate orang.. rezeki tak datang bergolek2 ngan sendiri..

So I wish:

1. Semuga my parents panjang umor, sehat2 selalu dan diperluaskan rezeki
2. Semuga penyakit adik aku tuh dapat sembuh dengan cepat and tak perlu la makan steroid yang menyebabkan badan naik macam dipam2..
3. Semuga aku dapat habeskan Master aku dengan jaya nyer!! caiyok..
4. Semuga perkahwinan kami bahagia sampai ke akhir hayat
5. Semuga kami satu family diperluaskan rezeki dan dipermudahkan hidup dunia dan akhirat.
6. Semuga kawan2 ku kekal baik and keep in touch selamanya..(sampai ke tua okeh..)
7. Semuga kawan2 ku dikurniakan rezeki yg melimpah-ruah, kesihatan dan kebahagian dunia dan akhirat
8. Semuga Rayyan, Farzana, Afrina, Amna, Khadeeja dll membesar bagai juara, menjadik anak yg soleh / solehah and menjadi manusia yg berguna dunia dan akhirat
9. Semuga kakakku dapat keja yg sgt beshhhh..gaji riban2..(bole aku kecek sket)

Nih sume tak dapat dibeli dengan duetkan.. hanye doa dan usaha jer.. so..kalo korang ade duet billion-billion and nak bagi aku sket..

aku wish:
1. nak rumah banglow fully furnished, dan bill letrek dan air ditanggung beres sampai akhir hayat
2. nak keta besar dan cantek (bayar abes yer..takmo utang2)
3. education & medical saving Rayyan.
4. Elaun shopping utk seumur hidop
5. Settlekan utang-piutang 

Hohohoho.. ada bran???


5 comments:

annasuhana said...

banyak yg kau mintak ija,,kena cari jutawan sanggup nie...he,he aku pun leh join sama...aku pun berdoa semogadimurahkan rezeki,kaum keluarga kita sihat, anak2 kita nie menjadi insan berguna dan berjaya...amin3x

dee said...

ija..i wish u...hepi2 day...hehehehe..

~ Ija ~ said...

Ana: kalo nk ikotkan manyak lagi yg aku nk wish.. tp taknak laa tamak2 sgt kan.. hohho

Dee: yer..wish a very hepi day 2 u 2..

ShaZ Lee said...

ija:ada kwn aku nk jual umah banglo...fully furnish ngn perabot jati...ko berminat ker?kat bukit mewah kajang....

~ Ija ~ said...

ko nk bayorkan ker? huhuhuhu..aku dah beli rumah la beb..aku beli kt puncak alam..rumah teres sudah..tak sampai level aku lg tuh nk beli bungalow.. hohoho

Post a Comment